Pompons

Pompons

Pompons

 

Voor het echte WOW-effect kies je voor je feestje pompons als decoratie! Ze zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en door de samenstelling van het fijne vloeipapier geven ze een geweldig effect in het zonlicht! Eenmaal uitgevouwen zijn ze groots en vormstabiel en daardoor ook heel goed te gebruiken als blijvende decoratie in etalages, kinderkamers, woonkamers of in de tuin. Let alleen op met regen; dat vinden ze niet zo fijn. Maar ja, wij ook niet ;-)

Doordat ze ongevouwen door ons worden verstuurd, zijn ze ook erg geschikt om bijvoorbeeld in een envelop mee te sturen als kraamcadeau/ post. Wat is er nu leuker dan een echt cadeau op te sturen als er een baby is geboren? De kersverse papa en mama zullen er vast blij mee zijn!

We vinden het leuk om te zien wat jij met onze pompons doet. Laat het ons weten op info@inspirazie.nl. Wie weet wordt jouw inzending beloond met een kortingscode voor een volgende bestelling! Jouw foto kan worden gebruikt op onze social media accounts of op onze website.

Let op! Pompons zijn gemaakt van mooi, maar kwetsbaar vloeipapier. In de beschrijving is vermeld dat het voorzichtig uitgevouwen dient te worden. Desondanks is het mogelijk dat er toch kleine stukjes scheuren. Als de pompon volledig uitgevouwen is, zie je hier niets meer van terug.

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 16

  1. 1
  2. 2

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 15 van totaal 16

  1. 1
  2. 2

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
sample-banner sample-banner Ruilen/Retourneren

Mocht iets toch niet voldoen aan uw verwachting. Lees hier hoe u kan retourneren of ruilen.

sample-banner sample-banner Klantenservice

Vragen, opmerkingen of klachten? Benader onze klantenservice.

sample-banner sample-banner Verzendkosten

Lees meer over onze verzendkosten.

sample-banner sample-banner Cadeaubon

Maak ook een ander blij en laat ze kennismaken met Inspirazie.