Welkom bij Inspirazie!

 

Leuk dat je een bezoek brengt aan onze website! In maart 2015 is deze winkel geopend om jullie te inspireren om van elke dag en elke gelegenheid een mooi feestje te maken!

Mijn naam is Angelique, 34 jaar, en ik roep al jaren dat ik eens wat meer met mijn creativiteit wil doen. Nu ik moeder ben heb ik een goed excuus om af en toe eens even lekker te knutselen en te bakken, maar ik wil meer! Ik ben fan van masking tape, zou het liefst heel de dag een beetje aanrommelen en knutselen en ik ben dol op mooie spulletjes! Ik hou van shoppen, maar om nou al die spulletjes die ik mooi vind en wil kopen, zelf te houden is misschien iets te enthousiast. Dus besloot ik de spullen die ik zelf graag gebruik of zou willen hebben in te kopen en die met jullie te delen. Dat is de reden van deze webshop. In de toekomst wil ik jullie ook inspireren met spelsuggesties voor bijvoorbeeld babyshowers of vrijgezellenfeestjes, manieren om cadeautjes leuk in te pakken en creatieve DIY's.

Natuurlijk verkopen we artikelen om een babyshower, vrijgezellenfeestje, verjaardagsfeest of trouwfeest aan te kleden, maar ook als er niets te vieren is mag je van je leven een feestje maken! Vier eens dat het mooi weer is, dat de lente begonnen is, dat je de eerste lammetjes in de wei gespot hebt, dat je eerste dag op je nieuwe werk zo fijn was, dat je zo'n leuk gezin hebt of gewoon dat je bestaat!

Onze artikelen zijn prima te gebruiken om de kinderkamers op te leuken, wat gezelligheid in je woonkamer (of caravan ;-)) aan te brengen of om cadeautjes nog feestelijker in te pakken!

Maak van elke dag een feestje! Maar hang wel zelf de slingers op!

Veel plezier!

 

PS: Heb je leuke inspirerende foto's van jouw aankoop bij ons of spelsuggesties voor feestjes; laat het me weten op info@inspirazie.nl, dan zal ik ze met plezier op mijn website en social media accounts delen, zodat ook jij anderen weer inspireert!

sample-banner sample-banner Ruilen/Retourneren

Mocht iets toch niet voldoen aan uw verwachting. Lees hier hoe u kan retourneren of ruilen.

sample-banner sample-banner Klantenservice

Vragen, opmerkingen of klachten? Benader onze klantenservice.

sample-banner sample-banner Verzendkosten

Lees meer over onze verzendkosten.

sample-banner sample-banner Cadeaubon

Maak ook een ander blij en laat ze kennismaken met Inspirazie.