Lampionnen

Lampionnen

Met lampionnen maak je in een handomdraai een feestelijke sfeer! Verkrijgbaar in vrolijke kleuren! 

Ideaal voor babyshowers, bruiloften, tuinfeesten, verjaardagen, noem maar op! Ook leuk voor tijdens een zwoele zomeravond met een lampje erin (ook verkrijgbaar in onze shop)!

En wil je er echt je eigen draai aan geven; knutsel er dan zelf een feestelijk cadeau van door ze te versieren met verf, linten, belletjes, schelpen... Gebruik je fantasie en verras een ander met een uniek cadeau!

Vanwege het formaat worden onze XL lampionnen verstuurd per pakketpost. Maak hier dus gebruik van en vul direct je bestelling aan met meerdere artikelen. Voor de verzendkosten maakt het niets uit! Of bestel samen met een vriend of vriendin, moeder, zus of schoonzus, zodat jullie de verzendkosten kunnen delen! De harmonicalampionnen kunnen wel per brievenbuspost worden verstuurd (in beperkte aantallen).

We vinden het leuk om te zien wat jij met onze lampions doet! Stuur jouw foto en evt. uitleg ervan naar info@inspirazie.nl! De leukste inzendingen worden beloond met een kortingscode voor een volgende bestelling! We zullen deze foto's mogelijk plaatsen op onze website of social media accounts.

10 Artikel(en)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

10 Artikel(en)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
sample-banner sample-banner Ruilen/Retourneren

Mocht iets toch niet voldoen aan uw verwachting. Lees hier hoe u kan retourneren of ruilen.

sample-banner sample-banner Klantenservice

Vragen, opmerkingen of klachten? Benader onze klantenservice.

sample-banner sample-banner Verzendkosten

Lees meer over onze verzendkosten.

sample-banner sample-banner Cadeaubon

Maak ook een ander blij en laat ze kennismaken met Inspirazie.